Vastgoedmarkt USP Vastgoedmonitor Nederland

 

Update: kwartaal 2 2023 en vooruitzichten Q3
Thema: Arbeidsmarkt en Prefab

Dat de coronacrisis een grote impact op de economie en de bouw heeft, dat weet u. Om de impact en de hiermee veranderde marktsituatie in kaart te brengen, is samen met USP Marketing Consultancy de maandelijkse VastgoedMonitor gestart. Die geeft u een beeld hoe het bij 11 marktpartijen uit de bouwkolom gaat op het gebied van omzetontwikkeling en -verwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie.

 

Veel informatie die beschikbaar is, is immers slechts gericht op een enkele marktpartij. Omdat de bouw- en vastgoedketen uit veel partijen bestaat en sommige partijen eerder dan wel later geraakt worden, hebben wij de hele kolom onderzocht. Juist in deze onzekere tijd is het van belang om complete én actuele marktinformatie te hebben, zodat u onder andere weet of de markt verslechtert en welke lichtpuntjes er zijn.

Dit rapport wordt u aangeboden door: 

Ja, mail mij de laatste inzichten

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan VMN media u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van VMN media hier.